Gıda ve Yapanlar: Make, Tech, Hack
16 Şub Cum
|Originn | Coworking
"Yapanlar Kültürü" modern bir üretme kültürü olarak tanımlanabilir. İlk etkinliğimizde yapanlar kültürünün gıda ile ilişkisi üzerine sohbet edeceğiz.
Saat ve Yer
16 Şub 2018 19:00 – 20:00
Originn | Coworking, Kazımdirik, 296/2. Sk No:33, 35100 Bornova/İzmir, Türkiye
Etkinlik Hakkında
"Yapanlar Kültürü" modern bir üretme kültürü olarak tanımlanabilir.
Bu kültür kapsamında, ağırlıklı olarak teknoloji kullanılarak, üretmek, “hacklemek” ya da yeni ürünler yaratmanın yer aldığı bir yapıya sahiptir. Bu sebeple Gıda ve Yapanlar Atölyesi, yapanlar kültürünün 3 aşamasını da inceleyerek, gıda ile olan ilişkisini, geleceğin üretim tekniklerini ve 3D printerlar gibi yeni araçların hayatımıza girişini incelemeye alıyor.
İlk etkinliğimizde yapanlar kültürünün gıda ile ilişkisi üzerine sohbet edeceğiz.
Tarih: 16.02.2018
Saat: 19:00
Katılım ücretsiz.
Kök Projekt & Originn Foodlab işbirliği ile.