10 Mar Cmt
|Originn | Coworking
Glutensiz & Rafine Şekersiz Sağlıklı Beslenme
Bu bir sağlıklı bir yolculuk davetidir. Her gün bildiğiniz her gün dinlediğiniz bir kişi var o da ‘siz’siniz. İş için yapılan planlar, aile için kabaran yapılacaklar listeleri devam ederken, bazen unuttuğunuz bir ‘siz’ varsınız.
Saat ve Yer
10 Mar 2018 13:00 – 17:00
Originn | Coworking, Kazımdirik, 296/2. Sk No:33, 35100 Bornova/İzmir, Türkiye
Etkinlik Hakkında
Bu bir sağlıklı bir yolculuk davetidir.
Her gün bildiğiniz her gün dinlediğiniz bir kişi var o da ‘siz’siniz.
İş için yapılan planlar, aile için kabaran yapılacaklar listeleri devam ederken, bazen unuttuğunuz bir ‘siz’ varsınız. Siz’i besleyen, ayakta tutan bedeninize iyi davranmak, onun ihtiyaçlarını gözetmek yine sizin sorumluluğunuzda.
Bu ağır gibi görünen yükü sağlıklı hale getirmek hem de bunu yapabilecek lezzetli ve basit tarifler ile sizi buluşturmak istiyoruz. Bu yolculukta çantanıza atacağınız basit glutensiz ve sağlıklı atıştırmalıkları en kolay hali ile size aktarıyor olacağız.
Neden glutensiz beslenmeliyiz? Doğru glutensiz un oluşturma nasıl olmalıdır? Hangi unlar nerede nasıl kullanılır? Unların dokuları, pişme dereceleri ve işlevleri nedir? Rafine şekersiz ürün oluştururken nelere dikkat etmeliyiz?
Atölyede 2 çeşit rafine şekersiz ve glutensiz ürünü birlikte hazırlanacaktır.
Tarih: 10.03.2018 Cumartesi
Saat: 13:00 - 17:00
Hale Karanlık kimdir? Üniversiteyi bitirip,Turkcell kurumsal ve ardından Kavaklıdere kurumsal da çalıştıktan sonra gönlünü pilatese kaptıran Hale, 2006 yılından beri pilates eğitmenliği yaptı, sporla beraber sağlıklı beslenmeye merak sardı, araştırdı, denedi, deneyimledi ve çokça tarif hazırladı. Rahatsızlığı dolayısıyla 3 yıl önce geçirdiği ameliyatın ardından 2 yıl kortizon tedavisi gördü. Bu süreçte İlaçların yan etkilerininin yanı sıra tam 20 kilo aldı. Bu süreçin iyileşmesinde ki en büyük desteği sağlıklı beslenmeye olan merakı ve yeni tarifler üzerinde çalışma motivasyonu olan Hale, artık bildiklerini sizler ile paylaşacak.