Glutensiz & Rafine Şekersiz Sağlıklı Beslenme
10 Mar Cmt
|Originn | Coworking
Bu bir sağlıklı bir yolculuk davetidir. Her gün bildiğiniz her gün dinlediğiniz bir kişi var o da ‘siz’siniz. İş için yapılan planlar, aile için kabaran yapılacaklar listeleri devam ederken, bazen unuttuğunuz bir ‘siz’ varsınız.


Saat ve Yer
10 Mar 2018 13:00 – 17:00
Originn | Coworking, Kazımdirik, 296/2. Sk No:33, 35100 Bornova/İzmir, Türkiye
Etkinlik hakkında
Bu bir sağlıklı bir yolculuk davetidir.
Her gün bildiğiniz her gün dinlediğiniz bir kişi var o da ‘siz’siniz.
İş için yapılan planlar, aile için kabaran yapılacaklar listeleri devam ederken, bazen unuttuğunuz bir ‘siz’ varsınız. Siz’i besleyen, ayakta tutan bedeninize iyi davranmak, onun ihtiyaçlarını gözetmek yine sizin sorumluluğunuzda.
Bu ağır gibi görünen yükü sağlıklı hale getirmek hem de bunu yapabilecek lezzetli ve basit tarifler ile sizi buluşturmak istiyoruz. Bu yolculukta çantanıza atacağınız basit glutensiz ve sağlıklı atıştırmalıkları en kolay hali ile size aktarıyor olacağız.
Neden glutensiz beslenmeliyiz? Doğru glutensiz un oluşturma nasıl olmalıdır? Hangi unlar nerede nasıl kullanılır? Unların dokuları, pişme dereceleri ve işlevleri nedir? Rafine şekersiz ürün oluştururken nelere dikkat etmeliyiz?
Atölyede 2 çeşit rafine şekersiz ve glutensiz ürünü birlikte hazırlanacaktır.