top of page
Yazarın fotoğrafıOriginn

Originn’de Ahali: Birlikte Üretmenin Yeni Adı

“Aynı yerde bulunan topluluk” olarak tanımlanan “Ahali," Originn’de iş birliği ve içten gelen ortaklıklarla buluşan insanlar topluluğu olarak yeni bir anlam kazanıyor.

Peki, Ahali’ye nasıl dahil olabilirsiniz?


Ahali’ye ne kadar dahil olacağınız tamamen sizin elinizde. Originn olarak temas noktalarını artırmaya ve katılımı teşvik etmeye gayret ediyoruz. İşte bu temas noktalarından bazıları:


Sanal ofisinizi Originn’de konumlandırarak prestijli bir iş adresine sahip olabilir,  kargolarınızı biz karşılayarken siz de, esnek çalışmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Ahali’ye özel etkinliklerden de haberdar olabilirsiniz.


Sabit ya da esnek coworking paketlerimizden yararlanarak gün içinde Originn Ahali’si ile yakın temasta olabilirsiniz.


Hazır ofisinizi Originn’e taşıyarak misafirlerinizi ağırlayabilir ve çalışma arkadaşlarınızla etkin bir iletişim yürütebilirsiniz. Molalarınızda Ahali ile kaynaşabilir ve Originn’deki düzenli etkinliklerden, Ahali için özel fırsatlardan anlık iletişim kanalları üzerinden  haberdar olabilirsiniz. Bu etkinliklerin içeriğinin belirlenmesi veya yeni etkinlikleri birlikte yaratmak için katkı sağlayabilirsiniz. 7/24 ofis kullanıcılarına açık olan Originn’nin iletişim kanallarında gece saatlerinde en çok paylaşılan ‘’kimse var mı?’’ sorusu üzerine gülümseten yazışmalara denk gelebilir veya evde unuttuğunuz şarj aletinizi hızlıca yan komşunuzdan ödünç alabilirsiniz. Bunların ötesinde kişisel ihtiyaçlarınız (doktor tavsiyesi, tiyatro önerisi, okul tavsiyesi gibi bir çok başlıkta komşularınızın deneyiminden yararlanabilir ve komşuculuğun keyfini çıkarabilirsiniz.

Etkinlikleriniz için Originn’nin farklı büyüklükteki mekanlarını kullanabilirsiniz. Gün içinde gıda topluluğu dağıtımına denk gelebilir,  Originn PopUpStore’da yerel üreticilerle tanışabilir veya butik kitapçımız Dodo’dan sevdiklerinize kitap hediye etmek için doğru yönlendirmeyi alabilirsiniz.


Originn olarak topluluklarımızla, yani Ahalimizle büyüyüp gelişirken “dahil etme”nin ötesinde “birlikte yapma” anlayışıyla topluluğumuzdaki kişilerin bilgi ve birikimlerinden beslenen özel etkinlik paketleri yaratıyoruz. Wellbeing/esenlik paketleri altında yer verdiğimiz bu etkinlikleri/ içerikleri özel gruplar için Ahali’miz ile birlikte tasarlıyoruz.


Originn FoodLab, gıda tasarımından ürün geliştirmeye, müşteri deneyiminden ürün çekimine kadar 360 derece hizmet sunmaktadır. Menü tasarımı, alan kiralama ve özel butik restoran hizmeti gibi seçenekleri değerlendirebilir, tadım etkinlikleri, makarna atölyesi gibi mutfak atölyeleri düzenleyebiliriz. Ayrıca kurumlara özel mutfak etkinlikleriyle takım çalışmasına ve yaratıcılığa odaklanan içerikleri Ahali’miz ile birlikte tasarlıyoruz.

Kahve severler için uğrak noktası olan Coffeece’te ustalıkla kavrulmuş ve kıvamında hazırlanmış kahveler eşliğinde sohbetlerinize ve iş görüşmelerinize renk katabilir, Ahali ile tanışma ve gün içinde düzenlenen bazı etkinliklere katılma fırsatı bulabilirsiniz.


Ayrıca, inovasyon, sürdürülebilirlik ve etki alanlarında ulusal ve uluslararası etkinlikler düzenleyerek Ahali’nin bilgi ve deneyimi ile buluşma şansı yakalayabilirsiniz. Karşılıklı öğrenme deneyimi yaratan bu alanların var olmasını sağlayarak, kalkınmaya ve bölgesel ilerlemeye katkıda bulunabilirsiniz.

Bunlarla sınırlı kalmadan, farklı ihtiyaçlarınız için gelin bir arada üretelim ve birlikte büyüyelim!


125 görüntüleme0 yorum

Comments


bottom of page