Fukabunka Suşi Atölyesi
Tue, Nov 01
|Originn | Coworkig
Birçok kişinin yemeyi çok sevdiği ancak iyisini bulmakta zorlandığı, birçok kişinin de denemekten kaçındığı suşi Japon mutfağında nasıl yapılıyor merak ediyorsanız bu atölye size göre.
Saat & Yer
Nov 01, 2016, 7:00 PM – 11:00 PM
Originn | Coworkig, Kazım Dirik Mah. 296/2 Sk. No: 33, 35100 Bornova/İzmir
Bu Etkinlik Hakkında
Birçok kişinin yemeyi çok sevdiği ancak iyisini bulmakta zorlandığı, birçok kişinin de denemekten kaçındığı suşi Japon mutfağında nasıl yapılıyor merak ediyorsanız bu atölye size göre.
Japon kültürünü yayma amacı ile hayata geçirilen fukabunka'nın kurucularından Mio Fukatsu; atölye boyunca suşi çeşitlerinden, kullanılacak malzemelerden, malzemelerin nereden temin edilebileceğinden bahsedecek ve uygulamalı olarak suşinin yapımını gösterecek.
Atölye boyunca somon roll ve tuna roll'un hazırlanışını gösterilecek ve atölye sonunda suşilerin tadına bakılacak.
Mio Fukatsu, 2013 yılından beri İzmir’de yaşıyor. Katip Çelebi Üniversitesi’nde Japonca öğretmenliği yapıyor. Daha önce, Avusturalya’da bir Japon restoranında mutfak sorumlusu olarak çalışıyordu. Japon kültürünü yayma amacı ile hayata geçirdiği Fukabunka isimli bir projesi var.
Atölye katılım bedeli 90 TL'dir. Atölyeye kayıt yapılabilmesi için bedelin önceden ödenmesi gereklidir.
Detaylar ve iletişim için info@originn.com.tr